Hondenbed

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

Hondenbed

Op zoek naar de beste manier om een optimale rustplek te creëren voor uw hond? Een hondenbed is hiervoor zeer geschikt. Een hondenbed biedt uw hond het optimale comfort, een plek waarop hij of zij volledig tot rust kan komen na een middagje rennen door het bos of struinen door de duinen. Het hondenbed is eigenlijk een luxere variant van het hondenkussen of de hondenmand. Hondenkussen.com beschikt over een ruim assortiment aan hondenbedden in verschillende kleuren, soorten en maten. Alle hondenbedden van Hondenkussen.com zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleder. Dit materiaal zorgt ervoor dat het hondenbed de eigen lichaamswarmte van uw hond veel beter vast houdt. Daarnaast is het erg gemakkelijk schoon te maken, het hoogwaardige kunstleder is namelijk waterafstotend. Het assortiment bestaat uit drie soorten hondenbedden, namelijk: Leren hondenmanden, Orthopedisch hondenbedden en Hondenmatrassen. Elk soort bed heeft haar eigen kenmerken en kwaliteiten. Kies het hondenbed dat u het meest geschikt vindt voor uw hond. Op zoek naar een hondenbed met opstaande rand, waar uw viervoeter lekker met zijn kop op kan liggen? Ga voor een van de Loungebedden van kunstleder. Liever een geheel matras, waar uw hond languit op kan liggen? Ga voor een van de hondenmatrassen. Tot slot bestaat het assortiment uit orthopedische hondenbedden.

Orthopedisch hondenbed

Een orthopedisch hondenbed is ideaal voor oudere honden en honden die last hebben van hun gewrichten, artrose, spieren of andere aandoeningen. Bij gewrichtsproblemen van de hond kunt u bijvoorbeeld denken aan heupdysplasie (HD) en elleboogdysplasie (ED). Door het kiezen van een orthopedisch hondenbed vermindert u de pijn van uw hond, wat natuurlijk resulteert in een vrolijkere, meer energieke hond. Maar wat is nou precies een orthopedisch hondenbed? Het orthopedische hondenbed is gemaakt van pu-leder (hoogwaardig kunstleer), wat ervoor zorgt dat het bed de eigen lichaamswarmte van de hond beter vast houdt. Daarnaast bestaat de vulling van het hondenbed uit een dikke laag foam, bestaande uit 7 cm schuim en 3 cm traagschuim. Deze laag foam zorgt voor een optimale verdeling van het lichaamsgewicht van de hond. Het vormt zich naar het lichaam van de hond.

Op zoek naar een goedkoop hondenbed? Neem af en toe een kijkje op onze hondenkussen aanbieding-pagina.

Luxe, groot hondenbed voor uw hond

Op zoek naar een groot hondenbed voor uw hond? Het assortiment van Hondenkussen.com bestaat uit een ruim assortiment aan hondenbedden. De hondenbedden zijn bij ons verkrijgbaar in tal van verschillende maten.

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies van een van onze specialisten? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u voor tips bij het kopen van een hondenkussen ook terecht op onze pagina met aandachtspunten bij het kopen van een hondenkussen.