Orthopedisch hondenbed

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

Orthopedisch hondenbed

Voor een orthopedisch hondenbed, ook wel een orthopedisch hondenkussen, bent u bij Hondenkussen.com aan het juiste adres. Een orthopedisch hondenkussen is zeer geschikt voor honden die last hebben van artrose, spieren, gewrichten of andere pijnlijke aandoeningen. Een orthopedisch hondenkussen is gemaakt van hoogwaardig kunstleder gevuld met een dikke laag foam. Het foam is een combinatie van 7 cm schuim en 3 cm traagschuim. Deze combinatie zorgt ervoor dat het lichaamsgewicht van de hond optimaal wordt verdeeld. Dit voorkomt dat er pijnlijke drukpunten bij de hond ontstaan. Tegelijkertijd vormt het kussen zich naar het lichaam van de hond.

Onderhoud orthopedisch hondenkussen

Een orthopedisch hondenkussen zorgt ervoor dat het de lichaamswarmte van de hond optimaal vasthoudt. De combinatie van het schuim zorgt ervoor dat de klachten van de hond worden verminderd. Dit resulteert in een blijere hond met meer energie en minder pijnklachten.  Het schoonmaken van het orthopedische hondenkussen is zeer gemakkelijk. Het leder is waterafstotend waardoor het gemakkelijk met een vochtige doek schoongemaakt kan worden. Een orthopedisch hondenbed is ook zeer geschikt voor oudere honden, om ze net wat meer stevigheid en comfort te bieden.

Orthopedisch hondenkussen kopen

Een orthopedisch hondenkussen kopen voor uw hond? Bij Hondenkussen.com beschikken we over een ruime collectie aan orthopedische hondenkussens. De hondenbedden zijn verkrijgbaar in de volgende maten: 55 x 80 cm75 x 100 cm90 x 125 cm en 150 x 100 cm. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende kleuren, namelijk: Antraciet, Beige, Bruin, Lime of Zwart. Geef uw viervoeter net dat beetje extra ondersteuning en comfort of zorg ervoor dat uw hond minder last heeft van pijnlijke aandoeningen. Maak uw viervoeter blij met een heerlijke plek om tot rust te komen. Wilt u graag advies of heeft u nog vragen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bestel uw orthopedisch hondenkussen voor 15:00 uur, dan heeft u het de volgende dag al in huis.