BOX Kussens

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina

BOX kussens

Met een BOX kussen zorgt u voor de optimale rustplek voor uw viervoeter. Na uren spelen of rennen door de bossen ploft uw hond heerlijk neer op een box hondenkussen. De naam heeft het kussen te danken aan de box-vorm, wat zorgt voor een heerlijk hoog ligcomfort voor uw hond. De box hondenkussens zijn allen 15 centimeter hoog. Om het extra leuk te maken zijn de box kussens verkrijgbaar in tal van opvallende kleuren. Van een fel roze hondenkussen tot aan een lime groen hondenkussen. Vindt u dit net wat te opvallende kleuren? Het assortiment bestaat ook uit box kussens in zwart of donkerblauw.

Hondenkussen met naam

Een persoonlijk hondenkussen maken voor uw hond? Bij hondenkussen.com kunt u een hondenkussen met naam laten maken. Op deze manier stelt u uw eigen hondenkussen voor een deel zelf samen. U kunt namelijk zelf kiezen in welk lettertype u de bedrukking wilt en in welke kleur de bedrukking geplaatst moet worden. Daarnaast kunt u kiezen uit tal van kleuren voor het hondenkussen. Tot slot geeft u uiteraard de naam aan die op het hondenkussen moet komen te staan. Maak de rustplek van uw hond extra persoonlijk door zijn of haar naam op het hondenkussen te laten drukken. De hondenkussens met naam zijn allen van hoogwaardig Nylon. Daarnaast is het hondenkussen ook geschikt voor buitengebruik door de waterdichte PVC coating.

Box kussens online bestellen

Een heerlijk box-vormig kussen kopen? Bij ons kunt u deze eenvoudig online bestellen. Kijk welke maatvoering voor uw hond geschikt is en creëer een comfortabele rustplek voor uw hond. Toch op zoek naar een ander kleur kussen, een hondenkussen van een andere stof of een ander soort rustplek voor uw hond? Ons assortiment bestaat ook uit Benchkussens, Hondenbedden en Hondenmanden. Daarnaast beschikt het assortiment aan hondenkussens ook uit hondenkussens van andere merken, namelijk Riwibag hondenkussens, Lobbes hondenkussens en Velboa hondenkussens. Elk soort hondenkussen heeft haar eigen kenmerken en kwaliteiten. Heeft u vragen of wilt u graag advies van een van onze medewerkers? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.