Riwibag

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Riwibag hondenkussen

Na uren wandelen, struinen en spelen heeft uw hond de behoefte om heerlijk tot rust te komen. Bij de aanschaf van een hond is het dan ook belangrijk om een rustplaats voor uw hond te creëren. Een goede manier om dit te creëren is door middel van een Riwibag hondenkussen. Riwibag hondenkussens zijn hondenkussens van ons eigen merk Riwibag. De kussens zijn heerlijk dik en door de mooie vorm ideaal voor uw hond. Daarnaast zijn de kussens gevuld met elastische polystyreenkorrels, wat ervoor zorgt dat het hondenkussen zich volledig naar het lichaam van de hond vormt. Begint het kussen door het intensieve gebruik platter te worden? U kunt het kussen altijd bijvullen met hondenkussen vulling uit ons assortiment.

Diverse soorten Riwibag hondenkussens

De Riwibag hondenkussens zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo zijn er kussens gemaakt van hoogwaardig nylon, voorzien van een PVC coating. Deze coating zorgt ervoor dat deze Riwibag hondenkussens ook zeer geschikt zijn voor buitengebruik. Daarnaast zijn er kussens gemaakt van kunst suède, vergelijkbaar met piloten leer, wat heerlijk zacht is. Het voordeel van dit kussen is ook dat de hoes afneembaar is en gewassen kan worden in de wasmachine (maximaal 40 graden). Tot slot zijn er Riwibag kussens gemaakt van katoen. De hoes van dit kussen kan ook gewassen worden in de wasmachine. Wilt u meer informatie over het wassen van een hondenkussen? Bekijk onze “Hoe moet je een hondenkussen wassen?-pagina.

Riwibag hondenkussen kopen

Op zoek naar een heerlijk dik hondenkussen? Koop het Riwibag hondenkussen van Hondenkussen.com. Het Riwibag hondenkussen is verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en in verschillende maten. Zo is het Riwibag hondenkussen verkrijgbaar in de maten 55 x 80 cm, 70 x 100 cm en 90 x 125 cm. Bekijk welke maat geschikt is voor de grootte van uw hond. Wilt u meer informatie over de juiste maat hondenkussen? Bekijk onze “Hoe groot moet een hondenkussen zijn?-pagina. Voor overige vragen of advies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Toch op zoek naar een ander merk hondenkussen? Bekijk ook onze andere merken: Lobbes | Velboa | BOX