Velboa

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Velboa

Gek op dierenprints? Ga voor een Velboa hondenkussen. De Velboa hondenkussens zijn aan beiden zijden gemaakt van Velboa, een laagpolige stof die met dierenprint is bedrukt. De stof voelt zacht aan voor de hond, wat zorgt voor optimaal ligcomfort. Velboa stof is gemaakt van 100% Polyester. De stof is extra kort schoren, zodat het bijna tot geen haren vasthoudt. Dit is natuurlijk extra fijn met een hond, welke vaak ontzettend veel verharen. Ook een heerlijk zacht hondenkussen voor uw viervoeter? Bij Hondenkussen.com beschikken we over een ruim aanbod aan Velboa hondenkussens.

Velboa hondenkussen met dierenprint

Ons ruime assortiment aan Velboa hondenkussens is voor iedere liefhebber van dierenprints een uitkomst! Van een stoer Velboa hondenkussen met tijgerprint tot aan een hondenkussen met de print van een giraffe. Liever een hondenkussen met de print van een zebra? Deze hebben we uiteraard ook! De hondenkussens zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Wij beschikken in ons assortiment over Velboa hondenkussens van 55 x 80 cm, 75 x 100 cm en 125 x 90 cm. Kies de maat die past bij de grootte van uw hond. Meer informatie over de geschikte maat hondenkussen? Kijk op onze pagina met informatie over de geschikte maat hondenkussen.

Hondenkussen van Velboa online bestellen

Voor een Velboa hondenkussen bent u bij Hondenkussen.com aan het juiste adres. Maak ook uw hond blij met een heerlijk zacht hondenkussen in een van de toffe prints. Toch op zoek naar een hondenkussen van een andere stof, een ander formaat of een andere print of kleur? Ons assortiment bestaat ook uit Riwibag hondenkussens, Lobbes hondenkussens en BOX kussens. Daarnaast hebben we in plaats van hondenkussens ook de keuze uit Benchkussens, Hondenbedden en Hondenmanden. Tips voor het kopen van het juiste hondenkussen? Kijk op onze pagina met aandachtspunten voor het kopen van een hondenkussen.