Orthopedische hondenmand

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Orthopedische hondenmand

Een orthopedische hondenmand vermindert de pijn bij uw hond. Veel honden hebben namelijk last van artrose, gewrichten, spieren, heupen en andere pijnlijke aandoeningen. Door de aanschaf van een orthopedische hondenmand kunt u deze pijnklachten bij uw hond verminderen. Hierdoor krijgt u een blijere en energiekere hond. Het kussen van een orthopedische hondenmand is gevuld met Memory Foam. Dit schuim bestaat uit 7 cm schuim en 3 cm traag schuim. Door deze vulling vormt het kussen zich geheel naar het lichaam van uw hond. Hierdoor worden de pijnpunten in het lichaam van uw hond vermindert en wordt het lichaamsgewicht over heel het kussen verspreid.

 

Een zelf verwarmende orthopedische hondenmand

Een orthopedische hondenmand is een zelf verwarmende hondenmand. Het kussen in de hondenmand zorgt ervoor dat het de lichaamswarmte van uw hond vasthoudt. Doordat het kussen gevuld is met schuim blijft de warmte in het kussen hangen. Het schuim bevat warme luchtzakjes die isolerend werken. De folie laag in het kussen reflecteert de lichaamswarmte van de hond. Ook dit helpt genezend en helpt de pijn te verlichten.

 

Overige hondenmanden en kussens

Bij Hondenkussen.com zijn we gespecialiseerd in het produceren van onze eigen hondenmanden en kussens. Hierdoor kunt u zelf een hondenkussen naar eigen wens samenstellen. Laat een hondenkussen met naam bedrukken en kies de gewenste kleur en het gewenste lettertype. Verder hebben we in ons assortiment ook hondenkussens van diverse merken, zoals Riwibag hondenkussens, Lobbes hondenkussens,  en Velboa hondenkussens. Ook kunt u bij ons terecht voor benchkussens en hondenkussen vulling.

 

Orthopedische hondenmand online bestellen

Bestel uw orthopedische hondenmand eenvoudig online. De hondenmand is beschikbaar in diverse afmetingen. Zo kunt u kiezen voor de afmeting 65 x 48 cm, 85 x 50 cm en 105 x 75 cm. Hierdoor is er altijd een orthopedische hondenmand die bij uw hond past. Wanneer u voor 15:00 uur uw hondenmand besteld, dan heeft u hem de volgende dag in huis.